over givv

Slow living

Happy giving

Met een klein gebaar of een nieuwe gewoonte kun je een groot verschil maken. Laten we wat meer om elkaar (en onszelf) geven. En leven met aandacht & minder haast. givv helpt je vertragen, stil te staan en misschien zelfs te genieten van het moment. De tijd nemen voor jezelf of voor iemand om wie je geeft. Want geven is leuk! givv’s motto: slow living, happy giving.

Slow living

Slow living draait om het maken van bewuste keuzes, goed omgaan met je tijd, oog hebben voor het milieu en stilstaan bij dat wat echt belangrijk is. Leven met aandacht & minder haast. Minder moeten, bewust vertragen en vaker een adempauze inlassen. Want het zijn de kleine momenten die het meest waardevol zijn. En die lijken we steeds vaker uit het oog te verliezen. Geluk zit in de kleine dingen. Een klein gebaar of een beetje van je tijd kan een groot verschil maken.

givv wil je helpen om wat vaker even stil te staan. Ontdek hoe je bewuster kunt leven en maak kennis met ‘slow living’. Druk even op pauze. Sta heel even stil, en geniet van het moment.

Happy giving

Een geluksmoment is het beste cadeau. Neem eens de tijd voor jezelf of voor iemand om wie je geeft. Want geven is leuk! En gezond.

Het hoeft niet groots en meespelend. Want het zijn vaak de kleine momenten in het leven die we echt waardevol vinden. Dat kan elke dag. Het allerleukste? We worden zelf nergens zo gelukkig van, als iets doen voor een ander.

Met een klein gebaar of een nieuwe gewoonte kun je een groot verschil maken. Happy giving!