Leuk dat
je een kijkje
neemt!

Dit is het gezicht achter givv

Why givv?

Time is the most valuable gift

We rennen onszelf massaal voorbij. Doen dingen waar we niet achter staan. Soms raken we zelfs zo ver van onszelf verwijderd, dat we even niet meer verder kunnen. We vergeten om op te laden, bewust te leven of oog te hebben voor de kleine dingen. En dat gaat ten koste van onze gezondheid en geluk.

Zo’n wereld die steeds sneller, groter en gekker wordt is niet houdbaar. We kunnen zo niet verder. Ik geloof dat een paar kleine stappen samen kunnen leiden tot een grote verandering. Als we wat vaker een adempauze nemen en even stilstaan, dan worden we daar een stuk gelukkiger van. Oprah verwoord dit perfect in haar podcast: “The most valuable gift you can give (yourself) is time”. Dus startte ik givv.

Ik ben Lisa

Hoi, ik ben Lisa! Het gezicht achter givv. Mijn missie? Anderen inspireren vaker te vertragen, bewuster te leven en meer te geven. Want we worden nergens zo gelukkig van als een ander gelukkig maken! 

Ook ik rende mezelf regelmatig voorbij. Zelfs zo hard dat het ten koste ging van mijn gezondheid. Ik ken het gevoel van bereiken van toppen, maar weet ook hoe het voelt om keihard in een dal te donderen. Zelf moest ik ‘the hard way’ leren om vaker rust in te bouwen en mijn eigen gezondheid en welzijn op één te zetten. Gelukkig gaat dat nu goed! Al loop ik nog steeds hard ;-). Op de givv blog deel ik persoonlijke lessen, inspiratie en tips.

Over givv

givv is voor iedereen die op zoek is naar meer balans en rust. Die klaar is met altijd aanstaan, gelijk reageren en gebrek aan focus. Of die het simpelweg zat is om mee te gaan in de ratrace van de moderne maatschappij. givv helpt je om op een laagdrempelige en leuke manier bewuster te leven.

Slow living happy giving
Met een klein gebaar kun je een groot verschil maken. Laten we wat meer om elkaar (en onszelf) geven. givv helpt je vertragen, stil te staan en misschien zelfs te genieten van het moment. De tijd nemen voor jezelf of voor iemand om wie je geeft. Want geven is leuk! givv’s motto: slow living, happy giving.